Torsdag

Fick en de färg idag ute i den fina solen. När min älskling kom  hem så körde vi och handlade en cykel till mig =)
Och den provkördes sen hem till mina föräldrar. De märks att kondisen är dålig.. De måste jag varkligen säga...

Min cykel


Imorgon ska jag kolla lite saker till badrummet =) Oh jag längtar


Fanny ute i de fina vädret

Duktig

För en gångs skull är jag duktig och lämnar in min lönelapp i tid :) Nu ska jag bara lämna mina utlägg med :P

ABS

När vi körde hem från mian föräldrar började min abs lampa lyssa på min nya bil. Så idag ringde jag verkstan.
Ska ditt nästa fredag. tur man har garantier och så.

Idag ska vi en runda till jula. Har hittat en cykel som jag är rätt sugen på =) Så vi får hoppas på att dem har kvar den =)
Och nu ska jag strax ut en runda

beslutsångerst

Åh. det är så svårt att välja badkar..... Jag har hittat ett par st jag gilla. Och även conny då så klart...  Jag har hittat ett som jag gillar riktigt mkt.. Men vi får se.......

Vi fick oväntat besök idag. Trevligt. De åkte precis hem. Och vi ska strax grilla lite korv :) Efter de kör vi nog en runda till mina föräldrar och hälsar på =)

Biltvättar dag

Dagen började tidigt idag. Gick upp redan klockan halv nio :P Jag följde med mamma till landskrona. Hon skulle till läkaren. så jag tog tillfället i akt och tvättade deras bil. Så nu e den lite finare =) När vi kom hem tog jag tag i min bil. Tvättade den för hand.... Och den glänser riktigt fint nu :)
efter de blev de en timmes solning. Och nu sitter jag här. Men ska strax ut igen. Har några lökar som ska planteras in =)

Fin dag.

Körde och hämtade katta och alva idag. Sen körde vi till Lödde. Handlade lite där. Blev nya dynor till utemöblerna. Så himla fina =)
De följde sen med hem till oss. Där har vi fixat i trädgården hela dagen. Så lite färg har man fått med =) Och nu ska jag bara ta de lugnt =)

Då är man beroende....


Men till mitt försvar så säljs dem inte mer......

första dagen på ledigheten

Åh så skönt det är. Idag ska jag nog bara ta de lugnt. ska sola lite i trädgården. vid 14 ska jag hämta alvisen från dagis. Och förhoppningsvis vill min älskling till hornbach med mig när han kommer hem. Det hade väl varit bra =)
ska nog fixa i trädgården lite med =)

lördag

Mycket som har hänt. Många tankar i huvudet....  Men men...
Igår när jag kom hem var söta alva och katta här. Alva fick sova iu våran säng. Katta skulle jobba idag.
När vi vaknade körde vi i väg till lund. Kollade lite badrums saker.. Imorgon ska vi maila ett bolag på internett och höra hur länge de kommer dröja innan vi kan få badkaret. vill ju gärna ha de så snabbt som möjligt.

Sen blev de lite solande hos mina föräldrar, men de var alldeles för blåsigt. Men men.. nu ligger vi i sängen ska snart sova.. jag ska ju jobba imorgon..

Nu e de klart. Badrummet blir av

japp. på måndag beställer jag badkaret. och hoppas att de inte tar en så lång tid.. sen nästa vecka ska vi köra och kolla på kakel och klinkers.. ohh jag längtar.

dålig uppdatering

Haft mycket att göra.så därför har de varit lite dålig uppdatering. Just nusitter jag hos mina föräldrar. Vi ska grilla här idag... Men de tar enjäkla tid.... Ska försöka skriva lite mer sen.

Alva 2 år

Min älskade systerdotter fyller två år idag =) jag minns faktsikt dagen då hon föddes som om de var igår. allt är lika klart som då. En så underar söt flicka hon är. En an de bästa. Den kärleken man fylls med när man ser henne. De går inte att beskriva.

Hon blev iallafall bortskämd som en 2 åring ska bli. Massa presenter och kaka och tårta.

härlig dag

Varit fart i dag. Katta och alva kom rätt så tidigt. vi tog en runda till Väla. Efter de körde vi vidare till mina föräldrar där blev de lite små solning och slappning. Efter de vidare till micky och jocke. och sen hem, På kvällen blev de grillning och senare körde vi vidare till Marina som fyller år idag =) Grattis gumman =)
Och nu kom vi hem, med en styck andrea med oss. Hon ligger nu och sover på soffan. och vi ska snart sova..

Mår bättre =)

Idag känner jag mig mycket piggare. ont i magen har jag bara lite då och då, så de e skönt. Men segt att bara gå här hemma.. Kollat en massa förhäxad. Så de ska jag nog strax fortsätta med

Mår illa..

Nu har jag inte ont mer.. Men jag mår så jävla illa... ligger i sängen igen... baaah!

ajajaja..

Jobbade igår. och idag. Men jag fick köra hem från jobbet. klockan 9 fick jag akutamagsmärtor så halvtio körde jag hem.. Just nu vet jag inte hur jag ska göra. Om jag ska jobba eller om jag stannar hemma.. ska strax resa mig från sängen och se hur det är med mig då..

Helgen

Denna helgen har jag jobbat. Jobbade i fredags. och sen var jag ledig i lördags, då  var ju josse och daniel här. Vi grillade grillspett. Vi tog en promenad bort till mina föräldrar =) Och sen blev de lite kvällsfika med. Var verkligen jätte jätte trevligt =)
Söndag jobbade jag med. Hade nästan ingen röst, så jag försökte att inte prata så mycket. Och det är faktiskt väldigt svårt måste jag säga =) Slutade en timme tidigare från jobbet och åkte dirket hem till mina föärldra på påskmiddag :)
Stannade till 22, sen körde jag hem. Conny kom ca en halv timme senare.. De kollade någon film...Och sen idag. Då vaknade vi halv nio. Jag tog en dusch och sen var de dax att åka hem till mina föräldrar igen. Där det blev de tradionela ägg letandet. Vi brukar ha de på söndagar, men nu jobbade vi alla så de blev idag.
Alva var den spm letade ägg. Vi andra bröjar bli lite stora för de nu :)
Senare på dagen körde vi till Biltema i helsingborg och plantagen.
Blev lite pill i trädgården och rester hos mina föräldrar

Så även fast jag har jobbat har jag haft en bra helg :)
Och nu kallar duschen. känner att jag behöver duscha av mig


Min älskade freja är glad nu när hon kan springa ut och in i från trädgråden

Charmigt


svar på komentarer

janina om Badrum... inte långt bort nu?:
hej jag ska bada som fan i ert badkar :)

Ja de e väl klart du ska =) värsta bubblor ju =)



Marina om Badrum... inte långt bort nu?:
Var lite retro. Sätt in ett tvättfat, en potta och en zinkbalja :)

Vi funderade på de först vet du... men man måste ju höja värdet på huset.. Nu när det är finanskris och sånt ;)


Härlig lördag

Sov till nio idag. Skönt! Blev en frukost vid soffan idag=) Sen stack vi till mina föräldrar, där var mammsen och plopp.
Efter de blev de en tur till lödde. Där de inhandlades lite saker till trädgården, för den är viktig nu =) Och så skamdes vi bort lite. Vi handade vars en glass
när vi kom hem så började jag att förbereda pasta saladen. Conny han brände ogräs. Min duktiga make!
Och nu har jag suttit ute i trädgråden en timme. lyssnat på musik och läst en bok. Om en halv timme får vi  besök. Då kommer josse och daniel. Vi ska bjuda på grillat idag, Grillspett blir de, conny han fixade dem medans jag läste.

Och nu ska jag påbörja nästa bok, Om jag kunde drömma från Stephenie Meyer

Badrum... inte långt bort nu?

Nu är vi en bitt till på vägen när de gäller badrummet. Imorgon ska conny ringa banken o ch höra sig för där lite. Vi har förmodligen hittat vårat badkar med :) Nu är det bara badrummsmöbler vi är på jakt efter.. Det ska verkligen bli skönt när det blir fixat.. Åh jag längtar. bara badrummet kvar, sen är jag nog nöjd med huset =)

kvällsbesök

Micky och familj kom på ett kvällsbesök. Conny hade inte sett nellie än. så de körde inom oss på väg hem=)
Hon är verkligen så himla gullig..

Men nu ska jag sova.. har sådan jävla huvudverk så de inte finns..

skam den som ger sig...

Har alltid problem att minnas vad denna låten heter....




jag hatar ishockey!!!

Ingen DH idag pga den jävla hockeyn... så trött på så nt skit..

Idag har jag varit i LA med mor och syster plus systerdotter. Vi var på citygross och handlade lite. Sen på eftermiddagen har jag städat lite här hemma. och middag blev de hos mina föräldrar. Grillat idag igen :) Gott!!!
Och nu ska jag plocka där uppe lite...

riktigt mysig låt...


söta nellie


Här ligger sötnosen hos mig.
(hoppas de gick bra med bilden micky)

Måndag

Vi stack hem till micky och dom :) Trevligt trevlig. Och mysigt. Efter det stack katta, alva och jag till nova. där käkade vi lite.
Efter de följde dem med mig hem :) roligt att de ville det. Här hemma fixade vi lite i trädgården. Alva busade med gysarna och jag tömde dammen. Där jag hittade en "söt" salamander.. hum..
Till middag blev de grillat idag =) gott.. Och  nu ska vi snart avsluta med varma winerbröd =)


Salamandern

2 månader

60 dagar.. inte så lång tid.. eller jo de e de nog.. men men.. allt har sin mening. och jag hoppas detta är en väldigt bra mening med att vänta så himla länge.. men men..

jaha ja...

Hum. imorgon skulle jag egentligen träffa en arbetskollega. Men tyvärr så är hon sjuk :( så de e jätte tråkigt.
Jobbet var ganska segt idag. Men de gick bra ändå. och nu är jag ju hemma =) ledig tre dagar. så de e väldigt skönt. Imorgon ska jag nog hälsa på micky, om de har tid och lust. så vi får se.
Men nu blir de snart sängen. de var ju rätt tufft igår ändå :)

Här kommer en bild på mig och min syster.. tagen från hennes bilddagbok.


Gårdagen...

Blev en riktig trevlig dag igår.. Först stack vi till Entré i malmö, Men de var inget vidare faktiskt. Så vi tog en runda till burlövcenter.
På kvällen stack vi hem till katta. där de var sexparty. Helt okej. vi drack lite och så. allmänt trevligt. Sen gick vi vidare till lund. Stack till mynta. men där blev vi i inte länge. Så vi begav oss hem. Katta var trött. Och jag kände att jag med behövde komma i säng. I och med att jag måste jobba idag.. (inbeordrad) Så om en halv timme ska jag köra.. och lämna m in älsling här :( tråkigt men sant..

Så nu ska jag börja göra mig klar =)

R.I.P Bertil

Mina föräldrar fick idag ett väldigt sorgset brev. Våra grannar i från södervidinge, manen där gick bort, Bertil. Han hade in sjuktnar i levercancer. De var inte som vilka grannar som helst. Nej de var så himla speciela. De var som mormor och morfar. de fanns alltid där för oss. Bara för någon dag sedan så kollade jag på bröllopsvideon, och dem var med på videon. De kom ner för min skull.  För att vara med och fira mitt bröllop.
Och jag blev så himla glad. De var så himla viktigt för mig att de var med.

jag är så himla glad att jag har fått lära känna dessa människor.

jag minns i början när vi hade flyttat till södervidinge. Vi kunde inte så mycket svenska. Och mellan våra hus var där stacket. som de brukar finnas. Vi kastade boll som, och bollen kom över på derras sida. vi  var alla jätte rädda för att gå över, vi hade ju aldrg prata med dem innan men just detta tillfälle gjorde att vi blev så himla bra vänner.  Alla  midsommra firades tillsammans. stacket försvann och man var alltid välkommen över. Finns inte mer än att man kan säga än att han  var en helt undebar människa och att han alltid kommer finnas i våra hjärtan


Nu har man blivit lämnad....

Min kvinna. Hon har lämnat mig för ett nytt hem! Min kvinna.... Men de visste vi ju :) Men den tiden hon har bott här har varit helt underbar. visst har de varit jobbigt då och då, Men mesta dels har de varit roligt :) Tur att hon inte flyttar så himla långt. ska skffa mig min cykel så kan man cykla ditt =)

Jaha annars idag. Vi tog en runda till ikea. Kvinnat behövde nya saker, så klart =) Och jag följde med som stöd och hjälp. Och ännu en gång kom vi fram till att vi klarar oss bra själva =)
Sen har vi mest kört fram och tillbaka och hämtat möbler.



Och nu är man hemma. Nu blir de snart ett glas vin.. Duscha. och sen soffa.
Imorgon ska jag träffa underbara söta josefin =) Länge sen jag träffade henne. så jag längtar verkligen =)

Torsdag

Sådan härlig dag idag. Helt underbart =) Jobbade idag. snabbt och smidigt. Körde sedan hem. Köpt blommor på vägen hem som ska planeras antingen idag eller i morgon , får se =)

Till middag blev de grillad korv. Mamma och pappa kom förbi de med =) suttit ute en bra stund och sitter här än =) Men nu har jag en filt om mig. Men men. ändå så himla härligt =) Imorgon ska jag hjälpa kvinnat att flytta.. kommer känns tomt här sen.

Och sen ett stort grattis till Micky och jocke till eran dotter Nellie som kom igår!!!

RSS 2.0