Okej, jag behöver män. Iallafall conny =)

Hehe... vilken kontrast, Igår klarade jag mig nästan helt själv.. Och så idag behövde jag hans hjälp igen.
När jag gick förbi min bil idag så såg jag att någon hade kört in i den!!!! Jag blev så klart jätte ledsen och arg.
visade conny det när jag kom hem, och han fixade de. Lacken hade inte skadats :) min man är bäst :)


Grattis till Emma och Patrik till eran son =)


Män, till vad ska man ha dem nu?

jaha. då kan man byta däck med. Inte illa alls de =) Conny visade de första däcket och den gjorde jag dem andra tre =)
Jill är ute och fixar hennes däck nu. Så duktiga vi är :)
Kom precis in. Jag blev helt plötsligt barnvakt till en söt charline som vaknade =) Men mysigt de med..
 
Arbetar händer, som inte brde vara arbetarhänder :)

Bilden blir ju bra, tack vara charline. Jag ser sliten ut!!

Måndag.

Månade är inte slut än och jag har redan skickat in  min självserivc =) *duktig jag är*

Har även städat lite här hemma, och efter de tog jag en runda ut till nova, Passade alva idag. Mötet upp Elin på nova. Så de har varit en trevlig dag :) Köpte även tre nya örhängen och ett par skor =)


Japps...


söndagen

Blev en riktig trevlig dag  idag. Jag och min älskade älskling tog en runda ut till lödde. behövde lite
små saker. Och så klart blommor. Känns nästan som sommar ute nu ju (med alla mina blommor)
Har fixxat och donat i trädgården. Så nu ser de helt okej ut... förutom all sågsspån.... conny??


Jaha.. Och nu ska vi strax hem till mina föräldrar, vi är bjudna på mat idag och det är ju aldrig fel =)
Tror jag ska ta med hundarna hem till m ina föräldrar. Men det är bäst att ringa och höra först, men det är nog inga problem...
 Nej nu ska jag snygga till mig.

godmorgon

Då var de redan söndag. Och klockan är redan 10.... Fast egentligen är den ju bara nio.Conny sover än. min lilla sötnos , fast han vaknar nog lite lätt,
Igår var i tyskland med connys jobb. Jag var först lite osäker på om jag skulle med. Mådde ganska dåligt på morgonen, Men jag följde med.Och de var jag glad över =) Vi hade jätte trevligt =) handlade en del. Handlade kläder till alva, hon fyller ju snart år den sötnosen. Och sen bjöd hans jobb oss alla på mat. Och de blev riktig tysk mat, Så himla gott. zigeunerschnitzel ohhhh!  Svärföräldarana var med dom också =) jätte roligt att dem var med. Fick två flaskor dollyes av dem. Så himla snällt!

Något som var tråkigt med resan var att en av connys kolegor, blev så himla full i danmark så han somnade på båten och kom inte med bussen sen. Så han åkte båten några varv och blev sen avslängd i danmark och hamnade i fyllecell. Så det blev ju ingen rolig resa för honom.



Något ännu mer tråkigt, Mamma ringde mig sen, För ett tag sen så började där växa ut något från Nelson som liknar en vårta. Men mamma och vi andra ville kolla upp det. Och de gjorde hon med. Och de visade si att han har en tumör :( Men veterinären tror att det är en godartad. Och jag fick faktiskt ingen dålig känsla i magen. Så jag tror inte man behöver oroa sig så himla mycket..

Nej nu är det dax att gå upp

fredag

Och så var de helg. äntligen. Men ändå så blir de till att gå upp tidigt i morgon. Vi ska till Tyskland med hans jobb... Så de ska bli trevligt.
Nu är jag ledig fram till tisdag. skönt =)

nee.. här kommer inget vettigt
Natti

våffler

nu ska det bakas våffler!!! gott

Tisdag

Min lediga dag idag, Den spenderade jag med min mor i landskrona. Vi handlade på city gross och innan de så var vi i bellmansro. så nu har vi de lite blommigt här hemma =) Var trevligt att bara umgås med mamma. det var så himla länge sen vi gjorde något själva. så de uppskattades verkligen =)
Annars så har jag inte gjort så himla mycket. Det behövs de med.

Grattis Pappa

Idag fyller pappa år. 45 år. Så vi var där. det blev god mat och efterrätt =)
Av oss fick han ett "present kort" till vad som helst =)

så jävla arg och ledsen, varför just oss?

åh! jag ringde precis rmc i malöm. dem som skulle hjälpa oss med att få barn. Min läkare hade skickat en remiss i november. Men rmc har inte fått den. hade allt gått som de skulle hade jag kanske redan varit gravid  .
typiskt att de ska hända oss!!!!!!!

helgen....

i fredags hade vi som sagt lite gäster. Blev lite väl mkt dricka. så lördags förmiddag spenderades mest i sängen. vid halv fem åkte vi hem till mina föräldrar, där bjöds de på kina mat, hemmalagat. gott var de. och till efterrätt tårta. Och sen blev  de tv. robinsson.. vet inte riktigt vad jag tycker om  de än men men.

Och i dag har vi bara slappat, bakat två kakor till i morgon. så de har varit en riktig skön helg =)

fredag.

Haft en supertrevlig dag. Förs en runda till HBG, Var jätte roligt att träffas igen. Förhoppningsvis snart igen.
Sen efter de blev de middag hos farbror göran och marina. Trevligt. men alldeles för lite tid.. Men så kan de va ibland.
Och nu har vi gäster. men helt ärligt så känns de inte så himla bra.. men men

fredag morgon...

japps då är man vaken. skönt att vakna till så fint väder. helt  underbart =) Längtar v erkligen efter vår och sommar nu. fick hem ett paket igår. Med två fina sommarkläningar.. Åh ge mig sommar nu!!!!
idag är en ganska planerad dag. Hälsa på många och sen får nog vi besök ikväll med.. Japps. Conny ville gärna bjuda hit lite vänner så de har han nog gjort? Nej nu ska jag göra mig klar.. 




Mina två sötnosar gillar nog sommaren dem med

torsdag.

Då var man ledig. Jobbet gick bra. men blev en halvtimmes övertid  men men.........
Rätt trött just nu. haft en trevlig eftermiddag med jill och charline. Hämtade även två paket på väg hem. Och nu ligger jag i sängen och ska strax sova :)

ännu en


kan man sluta att gilla en låt när man ser den?


Måndag

Vilken dag. Den började inte alls bra.. Men slutade väldigt bra.
Hade ingen bra natt. sov jätte oroligt. freja skrämde mig. Och vaknade och blev rädd.. Men men. stack hem till mamma ganska snabbt. Vi tog en runda till Hyllinge. Köpte mig nya skor, skulle egentligen bli andra än vad de blev. Men men. Jag gillar dessa väldigt mycket =) Så de gillar vi :)

Prata mycket med jill idag. iallfall nu på kvällen. Och de behövde vi nog.
Jaa.. annars har de inte varit så mycket. Ska hämta ett paket på posten i morgon. Lite nya kläder... Ja.. hitta på något med faster jill.. Och sen på kvällen är vi bjudan på middag. Slipper vi laga mat =)
Och nu ska jag snart sova. ganska trött. Sova ut lite i morgon

jag är ju så "kort" Behöver klackar =)

söndag kväll

Jag känner mig lite bättre faktiskt. skönt. Conny har också kännt sig lite illa mående idag.  Men nu är det bättre. Ska ta en dusch sen. Om jag mår bättre i morgon så följer jag med mamma, katta och micky till hyllinge. Så vi får hoppas att jag mår bättre.

ja nu är jill och charline här igen med. fast man har inte sett så mycket av dem som vanligt.


Min söta vovve. leggat och myst en massa hos mig


Söndag



Jobbade inte så länge idag. Mådde/mår inte alls bra. Mår himla illa mellanåt. Så nu är jag hemma. tar de bara lugnt och ser på tv. Men så fort jag äter så mår jag illa igen. Hoppas inte det är någon kräksjuka. För de pallar jag verkligen inte
Så de blir till att vila upp sig. riktigt mycket.

gårdagen

Igår fick vi besök av connys föräldrar och hans syster. De kom på middag. Så vi lagade skinkstek med potatis grönsaker salad och PEPPARSÅS så gott. Sen till efterrätt blev de en jätte god annanspaj. gott var de verkligen. Men inget vidare bra för bantningen. De stannade till efter tio. till tv blev lite grönsaker med dippa. Och de var verkligen gott. Och lite mer nyttigt =)  Fick även en jätte fin blomma av mina svärföräldrar. Eller vi fick de. =)
Så de var en riktigt trevlig dag igår =)





Grattis mamma =)

Idag fyller min käraste mor år =) grattis!!

lördag.

Gästerna har precis gått. orka inte skriva nu vad vi hade för mat och så. men de tar jag i morgon. för just nu saknar jag min säng så otroligt mycket :O

lördag morgon

Här ligger jag i sängen, conny sover än. men jag hade en mardöm. så jag är redan vaken. vill inte väcka min älskade man. han förtjänar att sova ut :) Så jag ska snart smygga ut och ta en dusch :) för de behvövs verkligen :)


Glömde ju att berätta. Min älskling. Han köpte en sak igår.... Till mig... nu när vi har två bilar så behöver vi ju två GPS. Och han köpte så klart en till. Och den nya är till mig. Han är verkligen söt och underbar han.
Men jag kunde nog övertala honom till att de är vår gemensama :)

Så men nu kallar duschen

Conny.

Min man. Min älskade man. Han är verkligen bra. Eller nej han är inte bra, han är bäst. Det finaste som finns, mitt allt mitt hjärta mitt liv. Conny är de viktigaste för mig. Han är precis allt jag behöver. Och jag vill verkligen VERKLIGEN att det är han och jag för resten av våran liv.






Fredag kväll.

Då var man hemma igen då =) Skönt. ledig i morgon. sov ut riktigt länge med min älskling. Nu sitter vi här i soffan och har det almänt trevligt =) Så himla skönt. Och sen har vi huset för oss själva med. =)

arg...

Ja för det är jag. jävla bank!!
I morse när jag skulle logga in på min bank gick de inte. Var tvungen att köra till dem i eftermiddas. får min nya kod och använder uppgifter. Så kommer jag hem, ska lägga in de.. så går de inte?!
inger kundtjänsten. Och då får jag höra att hon hade glömt att aktivera de till mig. Mrn hon lämnade ett medelande att hon skulle ringa mig. Tror ni att hon har gjort de? Nej. så klart inte!! åhhh blir så himla arg!!!

Onsdag.

Jobbat idag. Gick bra och snabbt. Och var även trevligt. Så de gillar vi. Nu blir de job både imorgon och fredag, sen är man ledig lördag och sen jobb söndag.
Just nu sitter vi och ser lite tv. Ska snart hoppa in i duschen. Och sen bara hålla lite kväll. ska lägga mig tidigt idag med. Ha lite tid för sig själv.

Nästa lördag ska vi fira mina föräldrar. Ska blir trevligt. bara familjen. På söndag fyller mamma år. och jag jobbar            
:( Tråkigt men sant.

utmanad av lotte

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg,
utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
 Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med
samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Julia
2. Ett ord på fyra bokstäver? Just
3. Flicknamn: Jill
4. Pojknamn: Jonas
5. Yrke: jurist
6. Färg: julgrön
7. Klädesplagg: jeans
8. Mat: Jansons frestelse
9. Sak i badrummet: Joop (parfym)
10. Plats/stad: jönköping
11. En orsak att vara sen: jag försov mig
12. Något man skriker: JAA!
13. Film: Jönsonligan
14. Något man kan dricka: juice
15. Band: Judas prist
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn: jacobsgatan, kävlinge
18. Bil: Jeep
19. Sång: Jag mår hon leva.
20. Aktivitet med mer än en deltagare: jujutsu


ny orkide

Då var man hemma igen. Handlade en ny blomma, en orkide.. dem är så himla fina :) var även inom Ica och netto. Och så behövdes de att tanka. Kunde till och med ha dörren öppen en stund i köket så den fina friska luften kom in =) hundarna var jätte glada att de bara kunde springa in och ut =)
 




Allt känns lite bättre idag. Fick prata ut med conny, De behövdes. Så nu känns allt bättre igen. Nu har jag bara den tuffa jobb veckan kvar. Så söndag kväll får gärna komma snabbt snabbt snabbt!
Sen nästa vecka är det inte så mycket jobb. Bara två dagar. skönt ska de bli.

Mamma fyller år på söndag.Hennes present den står här =) Hade med velat ha en ¨sådan själv. Så himla fin..

Tisdagmorgon..

Je då e man vaken då. vaknade typ kvart över nio. skönt med sovmorgon =)
Idag har vi inte så mycket planerat. blir väl till att slappa lite, tänkte sticka och handla lite blommor i norvidninge sen. =) lite tulpaner. Och sånt.
Sen måste jag ju även se desperate housewives. så den ska jag nog försöka kolla idag med i och med där kommer ett nytt avsnitt.
jeeeee..

Kommer smygandes

Allt har varit så himla bra en längre tid..... Och sen helt plötsligt är man där igen. Allt känns hopplöst. De är bara något lite som händer och så är man nere igen. Det är så himla jobbigt.

Men förhoppningsvis blir de snart bättre igen... Jag hoppas verkligen..

Söndag

Då e snart denna veckan över med. Och sen kommer där en tuff jobb vecka.. Men men. De fixar jag de med =)
Vi blev bjudna på mat hos mamma och pappa. Gott var det. Spelade lite spel och så bjöds de på efterrätt =)
Nu sitter jag och tittar lite på kanal 5. Väldigt bra och roligt =) man får sig ett gott skratt =)
och nu börjar det igen


Mysarna

seg söndag.

Idag har vi bara städat. lämnat lite saker till mamma och pappa. Och senare ska vi ditt igen. väntar bara på att denna maskinen tvätten ska bli kvar. sen sticker vi nog igen.

Ipod.

Den kom i fredags =) och jag gillar den verkligen. Jätte bra funktioner. Älskar video funktionen.
 


Den vita e den äldre
Och den rosa den nya



Stor skillnad på dem faktiskt!



Hemma igen.

Sådär.Alva blev jätte glad när jag kom. Men charline blev jätte ledsen. Vi körde sen en runda till lödde. Köpte en bok och såpbubblor till alva. Och nu är vi hemma. Alva har ätit lite och springer nu runt och busar lite =) lilla söta plopp

lugn fredags kväll?

Japp de blir de nog idag. ska strax köra och hämta alva. Sen kör vi viadre mot lödde. Kollar lite affärer och sen inom willys säger hej till mamma.
Sen kommer mamma och hämtar alva vid 18 tiden skulle jag tro,
Och sen blir de bara jag och min älskling.
Så de har visst blivit helt ändrade planer..

jag vill igen!!!


sovmorgon

vad skönt de var att sova lite längre idag! riktigt skönt. De har behövts. Ska ligga och dra mig riktigt länge idag. Sen vid kvart över ett ska jag hämta Anne. och sen dirket vidare till dagis och hämta älskade plopp =). Sen får vi se vad vi hittar på. Antingen skogen, Beroende på vädret. Eller så kanske vi tar en runda inom centersyd, vi får se.



Plopp i tåget på väg till stockholm



Torsdag

Sista jobbe dagen idag. Skönt!! Ska bli himla skönt att sova ut i morgon.
Igår kom Anne förbi. Som jag har saknat henne! Och ikväll kommer hon nog igen =) jaaaa! då blir de till att spela Wii!
Igår bestäldes även en ny ipod. Jag märkte att min bara var på 1GB (!?) Så de blev till att beställa en ny. så förhoppninsvis kommer där hem en sådan


Så men nu måste jag borsta tänderna och håret.

Blommsterspråket

En blomma
Du är mitt allt

Två blommor
Låt oss resa bort tillsammans

Tre blommor
När får jag träffa dig igen

Fyra blommor
jag ser upp till dig, och är dig tacksam

Fem blommor
Jag gör vad som helst för dig

Sex blommor
Jag tvivlar på ditt ord

Sju blommor
Jag älskar dig

Åtta blommor
jag förblir dig trogen intill döden

Nio blommor
Jag vill vara ensam med dig

Tio blommor
Vill du gifta dig med mig


Felix Den skumma katten

Felix han e inte normal han. Han är inte som vanligha katter han, han sover inte i sängen. Nej han vill sova i kartonger, på tvätthögen. Bland blommor och i bilbarnstolar. Men vi älskar honom ändå




dålig uppdatering.

Ja de har de varit på sista tiden. hemskt ledsen. Hoppas de blir lie bättre denna veckan.
Igår var de jobb. var bådde snabbt och roligt så de gillar vi =)  Idag är jag ledig. Men tisdag till torsdag blir de jobb. sen är jag ledig helgen :) SKönt.
Veckan som jag har varit har jag "besökt" Kyrkan två gånger första gången för begravning och den andra var för ett dop. Varit i kyrkan mer detta året än vad jag var föra... och bara på en vecka...
Måste nog ut och handla lite presenter denna helgen... Idag blir de nog mest till att städa upp här lite tvätta och så. Men även att handla in lite saker. 
Sen kommer jag nog köra en runda till min pappa med =) 

RSS 2.0