changeling

Kollar på den filmen just nu! Gud så hemskt. Det hemska är att det är sant.

semstertider

har ju semester. Och de känns nästan som om man är mer trött nu än när man jobbar.....
hum... ska försöka komma på ngt roligt

Torsdag

Vi kom fram klockan halv tre imorse. och sen sov vi till klockan halv tolv =) riktigt skönt.
Vi har fint väder. Men det är varmt.. jätte varmt...
Vi har fixat lite små saker idag. Imorgon ska vi gå på kölna zoo :) så då får vi inte glöma kameran. Ligger några bilder på bilddagboken. Men det kommer upp fler imorgon..

Nu ska jag ta och lägga mig. väldigt trött

Paul simon - you can call me al



Så himla roligt att chevy chase sjunger de paul simons ska sjunga

Tisdag

Så himla skönt med semetser :D I går var vi mest och fixae lite inför resan. köpte lite saker som behövs och så :P och idag var vi på tosselilla, sjukt skoj hade vi de :D så det är helt underbart. Och i morgon åker vi :D känns lite skumt.. men vi får se.. de fixar sig nog :P


jag och min majs


semestern har börjat

Den började med magkatarr och en mardröm så nu kan de bara bli bättre.
Idag ska vi hem till min farmor hon fyllde år i torsdags så henne ska vi fira idag :) Innan de ska vi sticka och handla en present så vi får hoppas att josefin inte tar så lång tid på sig i badrummet.... Men de ska nog kunna gå undan`?

På måndag sticker conny och jag til ullared =) roli gt hehe. bara han och jag. länge sedan vi gjorde något själva.
På tisdag blir de förmodligen tosselilla och på onsdag kväll åker vi :D åhh jag längtar :P hehe..

Jaha ja.. då kankse man ska börja göra sig i ordning då?

Torsdag

Sista jobbdagen i morgon! Skönt! riktigt jäkla skönt =) Idag har jag bara slappat. gud så skönt. Bara sitta ner och ta de lugnt. De klagara jag verkligen inte över. Imorgon jobbar jag bara till 13, sen e jag äntligen ledig.. ska försöka få conny att vilja köra in med mig till lund i morgon.. kolla ny spis.. För de behövs de med =)

King of leon



Nya favoriten

onsdag

här sitter jag med fötterna i ett fotbad. skönt :) välidgt skönt.
Två dagar kvar innan de blir semester. Och det ska bli skönt.. riktigt skönt. Måndag blir de kanske ullared och på onsdag sticker vi.. Vi har nog ändrat lite på vilka länder vi ska åka till. Frankrike kommer vi ta på en helg istället och flygga ner, Även så rom.  Men vi har några länder kvar så vi får se vad som händer. Men degt kommer att bli att vi hälsar på i köln :) så de gillar vi. De sista släktingar åkte hem idag. Skönt att få allt att återgå i vardagen. Fast vi kommer ju snart åka¨, så de kommer ju inte bli helt lugnt.

Vi fick spraya in hundarna idag. Fanny hade loppor. Stora vuxna och Freja hade bara små.. så vi får se om de hjälper.. Katten fick en omgång han med.. Usch det är inte alls roligt me de jäkla djuren hoppas verkligen de hjälper :)

Jaha annars hade de inte hänt så mytcket spec.

Måndag

Idag blir de lite jobb, 4 timmar ca. Ska träffa denna brukaren för första gången idag. Men de ska nog gå bra. 4 timmar brukar gå snabbt.. hoppas jag.. Sen får jag se vad jag hittar på efter de.. kankse kan bli ikea en runda..

Dålig upptatering..

har varit väldigt dåligt på de ett tag, Men ska försöka bli bättre.
Imåndags fick vi in vatten i huset. de första som starades var diskmaskinen. Så himla skönt börja få ordning här hemma :D
Det har verkligen varit en jobbig tid att inte ha badrum eller rinande vatten någonstanns i huset. riktigt jobbigt. Men som tur är så funkar allt.

I måndags så firade jag och min man två år gifta tillsammans. Tiden den bara springer iväg.  Vi är inne på vårt 6 år tsm. De är helt sinnessjuk. men jag älskar honom nog mer nu än vad jag gjorde i början.

I tisdags så Var det sista arbetsdagen hos den brukaren där jag har varit. Det var väldigt väldigt skönt att komma därifrån, Men man kommer ju självklart sakna alla underbara arbetskollegor.
På kvällen åkte vi in till malmö och hämtade min mormor min moster och hennes man. Det är jätte skönt att ha dem här. Man märker först när de är här hur mycket man har saknat dem.

Igår så förnyade mina föräldrar sitt löfte till vandra. Det var väldigt högtidigt då de gjordes i kyrkan. Och tårar i ögonen fick man. De var jätte fina. Helt sjuk 25 år. Mysigt :)



Vi har nog bestämt oss för en europa trip med bil när semetern börjar. Så himla mycket man kan titta på och så kan man stanna inom mina släktingar i tyskland :) Så det blir de nog. Då kör vi antingen fredag eller lördag.

avslutar med en fin bild på¨mig och jossetuss


RSS 2.0