Gått lång tid mellan bloggandet igen

Och hänt ännu mer känns det som!
Imorgon är det en vecka sedan skolan slutade. Helt sanslöst. Det var verkligen en av mina roligaste månader. Så glad jag blev när jag fick mina betyg. VG i alla fyra ämnen. Jag hade räknat med max två stycken. Men det blev 4. Nu är det bara en lång väntan på att få veta om jag kommer in till hösten! Jag hoppas verkligen!

Tisdag föra veckan blev det även OP. De ringde mig och berättade att det var någon som hade tackat nej till den tiden och i stället erbjöd dem tiden till mig istället. Så jag tackade ja.  Allt gick jätte bra =) Men några dagar senare så blev jag väldigt svullen på magen så i måndags åkte vi in till akuten, det vissade sig att jag hade fått en hudinfektion. roligt värre. Så nu får man lov att gå på antibiotika i 10 dagar. Men det ser redan bättre ut. Så jag är nöjd!

Idag fyller min underbara mormor år. så vi ska fira henne hemma hos mina föräldrar idag. Det är 16 år sedan vi firade hennes födelsedag. Lång tid!!

Ja så nu ska vi faktiskt göra oss klara för att köra :)

Livet är så underbart!

Skolan glider mot sitt slut. Nästa torsdag ä'r det slut. Helt sjukt! Det har gått så himla fort! Varit en av de roligaste tiderna :) Blev riktigt nöjd med min insatts i skolan. VG i alla fyra ämnen.  Så jag är så glad så att det knappt finns. Nu ska jag bara hålla alla mina tummar att jag kommer in till hösten med. Det hade varit jätte underbart!!

På tisdag så blir det operation. De ska ta gallanblåsan. så hoppas att allt går bra :)
Jaha ja.. det var väl allt

RSS 2.0