Gårdagen

Vi hade en jätte trevlig dag igår =) tack alla som kom. Vi spelade först en timme bowling. sen ville vi spela lite laserdome men de hade stängt? helt sjukt. Så vi stack och åt. efter de var de lite folk som körde hem Och vi de andra gänget gick och spelade biljard.. duktiga var vi inte men vi hade sjukt skoj =)

Idag blir de skogen med våra söta hundar och min familj så de ser jag fram emot :D

Torsdag 17/9

Haft en väldigt trevlig dag idag med =) körde hem till söta cilla. Så fint de hade fått de hemma hos sig =) Förhoppningsvis kommer hon till mig om två veckor =) Längtar redan :)

På lördag blir de bowling. Ska ringa och boka banor i morgon :)

trött trött trött...

usch ja. Dagen har varit full av händelser idag. så de e skönt att bara kunna pusta ut lite. Var hos josefin idag hon hade fått de jätte jätte fint =) så glad för hennes skull. Efter de bar de av att hämta alva vid 3. Och sen har de bara varit fullfart :P Janina kom förbi sen med och fikade med oss :) lämnade henne när jag körde och lämnade Alva.

Hum ja.. de var väl de hela.

Nova Lund

Hade gått ner 1.5 från förra veckan =) toppen!
Efter läkaren stack jag först inom mina föräldrar snacka lite skit =) Sen stack jag till lund. Skulle möta upp conny så jag kunde få kvittot.. Åh vilket liv de blev... Tur inte conny är en GPS... Då hade jag fått spel! Men vi hittade vandra. Jag byte boken och de blev fyra poket böker istället =) Köpte även ett par byxor och 2 badskum :) Janina kom till nova sen med så åt vi lite och efter de körde vi hem till min farmor =) Vi stannade bara en stund med bättre än inget.
Min farmor hade gjort egen tomatsås som jag fick med mig hem. Gud så god den var! helt sjukt :D

Så nu ska jag fixa de sista med maten. Måste köra om en timme

RIP Patrick Swayze

Igår gick han bort. Kämpae i 20 månader. Jag har för mig att läkarna hade gett honom ett halv år? En riktig kämpe var han och jätte bra skådespelare.


hum....

i morgon har jag lite som måste fixas. Ska först till läkaren och sen hoppas jag kunna dra med mamma till nova. Jag fick ju böker i födelsedags present och tyvärr fick jag två likadanna. så ja ska byta den ena :)
hum fast sen på kvällen ska jag nog inte göra så mycket. ska kanske åka inom min farmor i morgon=)
På onsdag ska jag hämta alvisen från dagis och på torsdag ska jag hem till en nära vän :) så jag har och göra :)


14 september

Igår fyllde jag då år. =) var en super trevlig underbardag =) Fick en massa fina saker =)
Idag ska jag köra och träna ska även försöka hinna köra inom min farmor. Hon kunde inte komma igår. hon hade huvudverk. hoppas det är bättre med henne. =) Men nu får jag ta och äta lite frukost

söndag

Bara 4 gånger kvar.. de ska bli så skönt...
Just nu kollar vi på den nya serien som går på 4an. överlevarna... Bra och visa de nu när svininfluensan är på gång i sverige... :P

Men men..

RSS 2.0