Vågar man hoppas?

Kollade på smhi. Där står att vi ska ha plus sex grader i teckomatorp i morgon. Kan de vara så bra att våren är på gång? kan de vara så bra?

Ullared

I går morse vaknade jag av att conny låg kvar i sängen. Frågade om han inte skulle upp. Men då sa han att han inte mådde bra. Så jag somnade om. Sen kl sju säer han till mig att jag har en timme på mig att göra mig klar. Blev helt förvånad fattade inget. Så jag hoppar in i duschen och gör mig klar. Conny hade fixat frukost och allt. Så jäkla gullig. Så vid halv åtta kvart i åtta var vi på väg. Och så klart skulle han inte berätta något alls till mig. OCh jag som har ett sådant jäkla kontrollbehov. Men när vi var vid varberg ungefär så berättade han att vi skulle in till ullared. Hade pratat om de jätte länge. Men fast de var sport lov och löning så var där knappt något folk alls. Så man kunde kolla i lugn o ro på allt. Jätte skönt. Vid tre halv fyra var vi klara med gekås och alla affäre runt om. Så då skulle vi köra hem. Men conny han sa att han hade planerat ett avlsut till tog sen en runda till i gekås. skulle handla lite saker till kvällen. Och sen även en runda till en ica. Vi hade köpt ett monopol på gekås med simpsons. Min man utklassa mig. Men till mitt försvar så hjälpte jag honom jätte mkt. :)
Tyvärr så var det våningssängar. Men de stoppade inte oss. VI tog ner madrasserna och sen sov vi på golvet. Så vi ändå kunde sova brevid vanandra :D
Somnade gjorde vi nog vid halv elva. Vi var helt slut. Och nu sitter vi i bilen. Conny kör och jag sitter på internet. Inte dåligt alls.



Min man är den bästa. Och jag är nog den lyckligaste som har honom!


Tisdag

Var hos läkaren idag igen. Hon frågade vad jag ville. Och vi bestämde att vi ska ta ut min gallblåsa.. De känns ganska bra. Så någon gång till sommaren/efter sommaren är det dax. De ska bli ganska skönt. Inet behöva tänka efter så himla mycket vad man äter och vad man inte ska äta.

Annars har de inte hänt så himla mycket. I morgon blir de att plugga lite. Måste läsa en bok och skriva om den lite. Och sen ska jag försöka hinna med att träna också :)
Och sen är de snart fredag. Ska hämta min söta alvis på dagis :) mysigt. 

Var hemma hos josefin igår. Hon hjälpte mig väldigt mkt med svenskan. Så de känns ganska skönt de. Nu ska jag bara få kläm på de sista med. Men de fixar sig :D

Nej nu blir de snart sängen

Måndag.

Lämnat in min första uppgift idag. fast de var ingen riktigt uppgift utan jag skulle skriva ner lite provfrågor om de jag ska ha prov nästa fredag. Men skönt att det är klart. Nu har jag bara engelskboken kvar som jag ska skriva.  Och sen plugga till de två proven. Men de känns bra. De ska nog gå bra :)

Idag har jag bara gjort lite nödvändigheter. Var o handlade i landskrona. De var ganska tomt här hemma. Och sen när min älskling kom hem hjälpte han mig att städa. Så nu är här fint igen :D

Är riktigt sugen på att se Alice i underlandet. Den verkar jätte bra. Och att Johnny deep är med är ännu bättre :D


Fredag

Toppen dag idag med :D Allt förutom svenskan är fixad nu. Och de känns bra. Nu ska jag bara ta tag i svenskan med. Men de kommer jag att fixa. De vet jag! För nu jäkla i de ska de funka.
Nu har jag "sportlov" I en vecka. Men de kommer bli väldigt mycket plugg ändå. Två prov veckan efter de. En bok recention i engelska och sen ett litet arbete om Jesus. Men de ska gå!!

Conny han har varit i väg med jobbet idag. De kollade på Hockey. Nu ligger jag i sängen och väntar på honom. Ska plugga lite samhälle om jag orkar. Är helt trött.

Kvällen spenderade jag hemma hos mina föräldrar. Pusslade först lite med janina. Och sen satt jag inne hos mamma och pappa. Hade hundarna med mg. Så de har lekt av sig en massa. de ligger på deras plats och är helt utslagna. Nelson har kört slut på dem. Ska strax kalla upp dem till mig :D

Imorgon blir de nog lite shopping med mammsen :) Förhoppningsvis janina, katta och alva. Och min underbara älskling.

alla dagar kan inte vara bra dagar...

Fast den började bra. Engelsk lektionen gick bättre än vad jag hade väntat mig. Läraren tyckte nog också att jag var hyfstat bra:)
Men svenska b var bara skit!
Jätte jobbigt var de. De var den kursen jag trodde att jag skulle klara och så blir de bara blä av de. Men jag ska fan klara de ändå!!

Fick elräkningen med.. 4300... bläääää!

Men idag kommer vår nya spis. alltid något positivt :D

Toppen dag!

Andra dagen i skolan idag. Känns helt okej. börja komma in i de lite nu. Dessa två dagar har jag bara haft studie verkstad. Men i morgon har jag två riktigt lektioner. Och de ska bli spänande. Börjar med Engelska. De jag är SÄMST på. Men det är bara att  ta tag i de och hoppas på de bästa. Och jag känner på mig att de kommer bli jätte bra.
Var även och tränade idag. Riktigt skönt! körde bara kondition idag med. Men de var skönt.

Hade en ensam kväll idag. Conny han kom hem sent. så jag tog ett långt bad. Och sen kollade jag lite O.C och spelade sims. Till middag åt jag en sallad. Så kvällen har varit bra den med.

När conny kom hem så köärde vi till min mamma och bokade resa till min mormor. Så nu är de fixat. Och min mormor bokade en resa till oss. Hon ska stanna i nästan tre veckor. Helt överlycklig :D

I några dagar har vi lagt ett puzzel här hemma. Skoj har de varit. Man visste inte riktigt hur bilden blev. För i själva bilden så hände där något som gjorde att motivet ändrades. Så när de var klart blev de extra roligt att se.

Före


Efter



Nej nu är de dax för sängen. Börjar bli ganska trött!


Ny vecka och nya tag

Denna veckan börjar jag skolan. Imorgon rättare sagt. Lite nervös är jag allt. Men de ska nog bli bra :D
Vaknade tidigt och åt en bra frukost. Efter de blev de lite sims spelande och sen stack jag i väg o tränade. Första gången sedan liz flyttade in sen jag tränade. Men de var så jäkla skönt!
Nu håller jag på o värma lite mat. Och om en stund kommer anne.
Ska hoppa in en snabb runda i duschen med. Inte så roligt för anne att träffa mig om jag luktar lite illa :P

Fredags kvällen.

Josefin och lite vänner till henne kom hit igår kväll och spelade lite poker. Var super skoj. Jag har bakat en socker kaka med björnbär som uppskattades väldigt mycket =)

Idag har min faster hennes pojkvän och min faster man varit här. De ska fixa hennes bil.
Sen har vi även varit och beställt en ny spis. Våran har varit i sönder sedan vi renoverade köket. Så det var verkligen nödvändigt.

Annars idag blir de nog bara till att ta de lugnt :)

Arbetslös? Nej, Studerande :D

Från och med måndag är jag studerande :) Nu jäklar i de ska betygen läsas upp. kommer vara klar till den 11 juni. Och den 21 juni ska malmö högskola ha kompleteringen. Nu hoppas jag bara på att jag kommer in till den också. Men de ska nog gå bra :) Har fixat pennor och kollegiblock. Och CSN är också redan fixat. Måste säga att de känns så jävla bra :D

Idag tog jag en runda med Janina på nova. Liz följde också med. Efter de så körde vi till kävlinge och hämtade den allra sötaste alva som finns. Så underbart att ha henne här. Just nu sitter vi i fotöljen och ser på tummenlisa :)

Ikväll kommer de lite folk hit. vi ska spela lite kort. Men nu blir de nog till att värma lite mat.
Vi gjorde egna köttbullar i går. De blev gansla mycket så de ska vi äta idag med :)

Lördag.

Händelserik vecka... Vi har alla varit sjuka denna vecka. Först conny som smittade av sig till mig.. blev sjuk i tisdags.. Sen förre går började liz.. Inte alls roligt. Men nu är conny frisk. Så snart är det min tur :)

Underveckan har ju bestämt mig för att sattsa på att börja plugga. Läsa upp betygen och sen antingen till hösten eller nästa vår läsa in till lärarhögskolan. Så de ser jag fram emot. Ska bli riktigt skoj att börja plugga igen =)
I torsdags var jag i landskrona och skulle skriva in mig till att plugga. Fick världens goaste syo... Men så vissade de sig att jag måste till svalöv... ÅH! Hoppas de går lösa lika snabbt där.. Hoppas hoppas hoppas.. Annars får jag helt enkelt söka in till våren i stället. Inte hela världen de.

I fredags var jag på ett möte på en folkhögskola. Den var väl sådär. Verkar ganska trevligt men samtidigt så är tackten de läser på helt för sakta för mig. Men man ska aldrig säga aldrig. Vem vet.. Efter de så hade Liz och jag bestämt med en tjej att vi skulle kolla på en kanin. Sakt och gjort. Nu sitter hon här med Alice i derras bur. De blev en coco chanel :)  På kvällen hade vi även en liten tjejkväll. Mysigt och god mat.

Viktergången är också fortfarande bra. Känner mig väldigt motiverad och de ser man på vågen. Den står på minus 11 nu. Så det är underbart!
Nästa vecka ska Liz också börja träna med mig. Men vi måste vänta tills vi är riktigt friska.

I morgon ska vi nog bara slappa här hemma. De kan behövas nu när vi har haft en ganska fullproppad vecka.
Kvällen idag har spenderas med lite kort spel. De blev skipbo. Och nu ska vu nog slappa framför tven lite.

RSS 2.0