4 och en halv timme på akuten

vaknade i natt av att jag hade så himla ont i magen då var klockan 3. Somnade om men så började de om igen. och igen..
iallfall så lugnade de sig sen. Men klockan ett började jag få ont igen. Så vi körde in till akuten. Klockan 17 kom vi in. Och då hade jag så jävla ont. De vissade sig att jag har magkatar...Och nu ligger jag i sängen. mår inget vidare bra... ögonen e tunga.. så jag får väl ta och sova nu

kurator

Så himla skönt det var att prata av sig där. Och så mycket man kunde prata om. Det bara flött på. Och jag har nog redan bestämt mig för vissa saker. Men allt de får vänta till måndag. En sak kommer jag få fixa på söndag med. Men de e inga problem.

Badrummet börjar ta form. Imorgon ska varmeslingan(mattan) läggas så vi har de varmt och gosigt om fötterna. Jag ska lägga in lite bilder på barummet under helgen. Har lovat Anne de =)
Toan åkte ut idag. så himla typiskt att de ska hända just nu. Det är nästan som om den väntade på just detta ögonblick. Men men. det kan inte hjälpas måste jag på toa får jag fint sätta mig i bilen och gasa ner till mina föräldrar.



kanske tjatigt. Men viktigt för mig.
Tack alla som stötar mig just nu. Speciela tack till min älskling. Mina föräldrar, syskon. släckten i sig. Och sen tre vänner som jag inte hade klarat mig utan. Josefin Anne och Cecillia.
Ni är alla guld värda!

dåliga odds


Nu har jag varit med om två "seperationer" från mina nära och käras håll. först min faster som gick i sär med sin. Och nu en kompis. Och på båda flytten har jag hjälpt till.
men hos mig och conny är allt bra *ta i träd*

Var på middag hos min farmor idag. Gott var de. himla gott.
Försökte städa lite där hemma. Men de känns inte så där händer något alls. Ser ut som fan igen.. men snart... snart.... (läs om ett år) så är mitt badrum klar. Och då kanske jag får ordning i mitt hem igen. hehe....

Idag känns de kanske bra.. tror jag. Jag har kommit fram till en del beslut.  Men de ska bli himla skönt att få prata av sig på fredag. Riktigt skönt. Nu hoppas jag bara alla går med på mina beslut. Men jag vet att jag har conny bakom mig.
Och det är jävligt skönt. Det är det viktigaste.

Nej nu får jag nog fixa lite annat

tisdag

Fick tid till en kurator på fredag. ska se vad de leder till. Men fortfarande mycket som känns oklart om hur jag ska göra...

Här kommer iallafall tre bilder på dagens diskning!


Sköljning

 
Torkning


Underbara josfin som hjälper mig.




Tack alla som ringt och skickat sms eller som bara finns för mig. Jätte tacksam för det! Och tack för alla kommentarer

vad ska man göra med sitt liv?

Så mkt grubblande.. Vad ska jag göra? Jag kommer DEFENITIVT inte jobba som personlig ass året ut mer. De har jag bestämt mig för. Jag ska läsa upp mina betyg. Men vad ska jag läsa sen? Jag vill verkligen göra något med mitt liv. Jag måste ta tag i detta nu. De funkar inte. Jag kommer be läkaren imorgon om att få träffa en kurator att prata med. Det är så himlka mycket just nu. Så mycket jag är ledsen över. saker jag inte kan berätta här och nu. Men som jag måste prata med någon om. Vissa saker skäms jag över att jag äns bara kan tänka dem... Och de flesta som känner mig vet nog vad de handlar om.
Usch.. jag borde ändra färgen på min bakrundsbild på bloggen.. De mesta är bara svart just nu!!

två jobbiga samtal...

Ja då har jag ringt min chef och sagt hur de ligger till. Känns skönt. Och nu vet hon hur jag tänker på framtiden med. En stor sten föll från mitt hkärta iallafall.. Men deppig än. Trodde aldrig detta skulle hända mig. Men där ser man. De gjorde de visst ändå. Det har helt enkelt blivit för mkt. Har en jävla huvudverk hela tiden. Går ju bara och tänker och tänker och tänker. Det ända jag gör känns de som....
 Imorgon ska jag till läkaren. Får se vad de säger. Jag hoppas verkligen på något positivt..

jag vet inte mer?

Det känns som allt e borta. jag har nog inte varit så här deppig på länge.,Det är bara för mkt just nu. Jag orkar inget.
Jag e bara ledsen hela tiden. inte ofta jag känner mig glad just nu. 

välkommen tillbaka...

Allt känns skit igen. Som vanligt. Bara en massa tårar.. Men vem bryr sig

onsdag

Hum känns som man lever på medeltiden eller något. Vi har inget rinande vatten någonstanns i huset. Så när vi behöver vatten måste jag hämta de ute i trädgården. Så med andra ord funkar inte diskmaskinen. Och diskningen är en historia för sig de med, Jag kan nämligen inte diska i diskhon för avloppet ligger i badrummet. Och de har vi ju tagit av för att vi ska kunna sätta upp våtrumsskivorna. Så jag har en liten balja jag diskar i.
Ja det är inte lätt, men vad gör man inte för att få ett snyggt badrum?



Nu till en annan sak. Igår fick jag ett samtal av en man som sa att jag hade en annons ute på en sida på internett. Vi behöver inte gå in på vad sidan heter. Men det handlade om att man ville träffa andra för att ha sex.
jag gick in på denna sidan, fö rjag hade verkligen inte en anning om vad detta handlade om. Och det visade sig att någon hade gjort en annons med mitt namn. bilder och diversesaker. Där var bilder på mig. på mig med conny och även bilder på mig och charline. Charline hade bara trosor på sig på den bilden.
Men det som är ännu värre är att personen som nu har gjort detta skrev en massa fakta om mig. Att jag var gift var jag bor och sånt.
Men även att jag ville träffa andra män att ha sex med när min man inte var hemma. Jag tycker detta är så himla jobbigt obehgligt och skrämande. Vem gör sånt? Det måste ju verkligen vara en mänsika som e sjuk.
Saken är iallafall polisanmäld. Och jag hoppas verkligen att där kommer hända något.

Badrummet tomt

                                    


Toan står kvar så vi kan gå på toa. Men snart kommer de åka ut med. Då får vi se hur gör då.

     


Vattenkanorna har vi för att kunna spola. Och nu är även golvet ute =)

Nu är vi igång.

Hela badrummet är nästan ute nu. Bara toa stolen och spegelskåpet med lampan e kvar. Golvet börjades med att dra av igår :)
Skönt. Riktigt skönt.

Kommer lite bilder på badrummet

                                                                      
    Duschen                                          Toa                               Tvättmaskin                               Vasken



Ska bli så himla skönt när badrummet är klart och jag kan få ligga i badkaret =)  Men nu ska jag fixa lite frukost

på måndag

Japp då påbörjas badrummet =) åh vad jag längtar. helt sjukt. Hehe.. vi har nog en lösning på badkaret. man kan ju vinkla det lite :)
Hehe.. Hoppas bara att de kommer gå snabbt med badrummet.

Imorgon ska jag hälsa på mina farmor. Och jag ska hämta ploppis från dagis. Så ska hon och jag ha en gemensam dag tsm.

Just nu sitter jag nergosad i soffan och lyssnar på lite queen =) Det är grejor de

Helgen kommer spenderas en del med Josefin. Så lycklig över att hon har flyttat ner igen =) Hon kommer även följa med på söndag när vi ska till skånesdjurpark. Tyvärr vill inte min älskling med.. Men jag tänker inte tvinga honom så.

ne. nu e de dax att kolla vad i ska äta idag =)

Hum badkaret..

Vi fick ju hem badkaret igår.. Och det är 70 bredd. Nu har vi hittat ett problem..  Våran dörr är bara 60 cm bred? Hur fan kan de stämma? helt sjukt. så vi kommer få ta bort hela dörren och karmen runt om :(

badkaret är här

badkaret kom klockan 12 ca =) så nu har vi de hemma.. Så himla trevligt.
Så nu ska jag snart ta och städa upp lite här hemma.

Segt att vänta..

Åh så tråkigt detta är. finns ju inte. Bara sitta här och vänta.
Jag har städat undan i badrummet lite. sorterat ut saker som vi inte ska ha mer. Nu ska jag strax fixa något att äta.


Torsdag kväll

Skönt att vara hemma nu. Blev en kyckling sallad till middag idag. Gott.. Nu sitter jag och kollar på förhäxad :) trevligt. Jag ska nog fixa en ansiktsmask till mig och ett fotbad =) de hade varit härligt. hehe..

Fick hem mina två böker idag =) åh.. har redan börjat läsa lite i den ena :) Underbart..
Imorgon är jag ledig. ska verkligen försöka att njuta i morgon. Sen väntar helgen.. De kommer vara en ganska jobbig helg.. Men men. det är sånt som händer..

På måndag ska jag träffa min "nya" chef. lite lönesnack. Ska köra till Malmö. de har kontor där. Ska bli spänande att höra vad de har att säga.

Nej nu ska jag fixa lite

Torsdag

Ska strax iväg och jobba.. Imorgon e jag ledig. skönt. Men i
stället ska jag jobba både lördag och söndag :( De gillar jag inte riktigt. Men men....
Conny han kommer hem sent idag :( Så jag får ha de mysigt hemma själv idag. Mina böker kommer ju idag. så jag ska mysa ner mig i soffan och läsa.. läsa och läsa.. Det är helt sjukt. Jag är helt beroende av bökerna.. Nästan de ända jag tänker på... Skrämande.¨
Imorgon kommer även badkaret =) så himla roligt. Nu kommer snart badrumms bygget att börja.. Längtar riktigt mkt.


Jaha en annan rolig sak är att jag har börjat äta enligt Atkins dieten. Funkar riktigt bra. Har gått ner 5.3 kg redan. Men minuset är att jag har blivit hård i magen :( Och det är inte alls roligt.
Vill ju inte sluta med de nu när de äntligen verkar vara något för mig som funka

Tisdag

Igår jobbade jag. Efter de körde vi till bauhaus och köpte de sista kaklet. så de är hemma nu med =) Conny körde hem och jag körde inom bokia, var tvungen att köpa nästa bok i twiligt serien. Och den är färdig läst just precis. Svårt att lägga ifrån sig boken!
Idag var katta och jag på ikea, väldigt trevligt som vanligt. blev inte så mkt sagt då både hon oh jag har ont i våra munnar. hehe.. Men det var trevligt ändå =)

Nu tänkte jag damsuga en runda. det behövs. Och snart kommer min älskling hem

Söndag

Idag körde vi ju som sagt till Fredriksdal. Det var en riktigt trevlig dag. Vi hade ju tur med vädret. har ju först börjat regna nu när vi kom hem.
Det är verkligen så himla fint där. Så roligt med den gamla stan och alla djuren. Barnen älskade verkligen de.


Två tjurar.. De gillade nog
vandra...


Små söta får


Andrea hittade en kompis


Även alva hittade en kompis

Efter att vi hade gått där i ca tre timmar så körde vi till landskrona och åt där.  Det blev kinamat. ganska gott. Men väldigt dålig service... Men men
Dagen har varit väldigt bra.

lördag

Trevlig trevlig dag =)
Vi hittade kakel och klinkers idag. Men tyvärr inte allt, Vi saknar fortfarande de vita kaklet. Men de fixar sig.
Efter att vi hade kommit hem cyklade jag hem till mamma och pappa. Mammsen och jag solade tillsammans =) Och jag läset "Om jag kunde drömma" Jag är verkligen helt galen i boken. Imorgon måste jag till bokia och handla nästa del. Den är sååå bra.
På kvällen körde vi jo till min syster. Det var väldigt trevligt.
Men nu är vi hemma. vi har myst ner oss i soffan. Och tar de allmänt lugnt =)

Imorgon blir de fredriksdal. med en massa folk. Min faster Micky och hennes familj följer också med :)

tredje gången gillt

Nu ska vi snart till ekeby igen... Och som ni läser på rubriken blir de tredje gången.... Jag kan ju inte precis påstå att det är en rolig väg att köra på, eller åka. Men men.. Vi kommer nog hitta något idag.

Efter de ska conny hjälpa ett par vänner att flytta. Och jag kommer nog cykla till min mamma och pappa.. bättra på brännan lite :)

Och i kväll blir de till att köra hem till katta och grilla. Jag ska grilla korv :) hehe

Lördag,fredag,eller söndag?

Hum jag är lite före i veckodagarna. men det är ju aldrig fel =) Då har man mer ledighet :)
Idag körde vi först till ekeby, vi skulle kolla kakel.. Men de hade stängt. Så istället blev det att vi körde till Hornbach. så nu har vi badrummsinredning. Och även ett badkar beställt =) Toppen.
Imorgon ska vi till Ekeby och kolla på kakel =) hihi.. kan knappt fatta att vi snart har ett nytt badrum som kommer vara så himla fint =)
 
På kvällen cyklade vi till mina föräldrar och grillade där. Gick mycket bättre att cykla idag =) Det kommer nog bli bättre varje gång jag cyklar lite.

Robert Miles One and One


RSS 2.0