trött...

Klockan ringde redan klockan 6 idag.. trött är jag.. jätte trött.. o så ska jag jobba till 16 :( BLÄ!!!

Hum tråkigt...

Vi skulle egentligen göra något idag. typ gå ut i skogen med våra gysar... men min äslkling har blviti sjuk... Han har ont i magen o mår illa (magsjuk) Hoppas han mår bättre imorgon så vi kan hitta på något då :)
jag ska däremot inte göra något alls. jag ska bara damsuga här hemma... sen behövs de engentligen inget mer...  Men vi får se. jag kommer nog på något att göra :P


Muskelknuta

i morse när jag vaknade hade jag väldigt ont i knutan... Hade även magkatar inatt igen(!) Börjar bli trött på de nu. Aldrig kan man vara frisk.
Jag fick iallfall en tid till läkaren och de visade sig att jag har en inflamation i en muskelknuta... ajaj.. ont göt de. så jag stannar hemma i morgon med.. sen hoppas jag det är bättre.
Min mamma var så snäll och körde mig till läkaren.. =)

Tisdag

Åhh gud. Det är så himla jobbigt att hoppa in o jobba hela tiden.... Längtar bara mer och mer efter de 21... Låter hemskt men gud detta är verkligen inte alls skoj mer.. denna veckan jobbar jag alla dagar utom idag och söndag... De tar som fan på en...

Jaha.. jag ahr en konstig knutta i nacken som gör himla ont.. får se vad som händer med den..
Nej nu får jag fortsätta med tvätten

Torsdag

idag har varit en slö dag. Låg i sängen till kvart i tolv =) skönt. Sen efter det så ringde jag lite samtal. Fixade ett nytt recept och byte även läkare. Min förra läkare var inte så mycket att hurra för... Egentligen borde jag ringa dem igen. Jag har ett sår på mitt ben som inte ser så himla bra ut.... :S
jaha annars så har de inte hänt så mkt på dagen.
Men nu ikväll så körde vi hem till göran och marinas nya hem. De har ju köpt hus.Ett jätte mysigt ställe kommer nu bli jätte bra
:)

Jobbet

Har redan jobbat 4.5 timmar... Men ska jobba 4.5 timmar till..... Fick reda på att min sista arbetsdag är den 20 september. Så den 21 kommer jag vara arbetslös :P Låter helt sjukt men faktiskt så ska de bli skönt att slippa de jobbet.
Imorgon är jag ledig. så ska se vad jag ska göra då. Sova ut är en sak iallfall...

Jag vart även och tränade idag. tar de lite lugnt nu i början.. Men de kommer komma med tiden.
ne nu är det snart dax för mig att köra igen.

söndag. Dop

Idag var de dop. Connys syter har ju fått barn. en liten underbar pojke  Som blev mitt fadderbarn =)
 Var ett jätte fint och trevligt dop

sola o bada idag

Ja för det ska jag göra idag. himla fin dag. måste ju hinna få lite färg :) På måndag ska jag göra en sak. Ska inte säga för mkt men det ska bli intressant =) hoppas de kommer verka bra :)

sista semster veckan

Japp då är man inne på de.. Idag har vi varit på ven. Var väldigt trevligt. Vi hade med hundarna... de är helt slut nu :P men fanny behövde verkligen de!
igår var vi ute och åt med jill o magnus. Vart väldigt trevligt och gott =)

RSS 2.0