sovmorgon

Sååå skönt med sovmorgon. riktigt skönt. Och de som är ännu bättre är att det är fredag idag :) woho Bara en lektion idag. Och sen är det heeeelg!!
Tänkte nog sticka till landskrona sen. in på HM. Ja så blir de nog :)

Nej nu ska jag köra inom mamma innan jag börjar

Onsdag

sitter här i skolan.  Men hade mycket hellre varit ute i de fina vädret ;) Men har bara 45 min kvar till jag slutar. kan kanske övertala min älskling till att göra något idag? Orkar inte att bara sitta hemma, Men innan han kommer hem ska jag försöka att diska undan och dammsuga lite :)

Annars har jag faktiskt inte så mycket att göra, riktigt skönt

Lördag

sköna underbara lördag :) solen den har varit framme idag och de gillar vi. Jag har storstädat här hemma så nu är här riktigt fint. conny hade besök av alex. Och sen kom anne och hälsa på här. Vi tog med hundarna på en lite promenad. Vi körde ner till barsebäck och där fick freja o fanny hoppa in i havet lite. tror det var ganska uppskattat. De hade nog jätte trevligt. Och nu sitter vi här bara och tar de lugnt. skönt.



Efterlängtade fredag

Imorgon ska jag soooova så himla länge. bara njuta av dagen. Conny han ska ju iväg. Och jag själv har inte bestämt vad jag ska göra underdagen. Men jag kommer säkert att komma på något :) Men sova de ska jag. Just nu har vi rast. Jag tänkte strax gå ner och hämta lite vatten. lite törstig är jag allt :) Och sen fortsätta jobba lite. kör nog hem lite tidigare idag våran lärare vi skulle ha haft nu är sjuk. Så jag har inte så mkt agtt göra. Men men :)
äh detta blev bara flum :(

Redan onsdag

Veckodagarna går så himla snabbt. helt sjukt. På ett sätt är det väldigt skönt men samtidigt går det helt för fort. Inte alls långt kvar till skolan slutar. Och jag vet hur sjukt de kommer låta nu, men jag vill faktiskt inte de. Trivs så himla bra!! Jag hoppas verkligen att jag kommer in till hösten. Det hade varit så sjukt underbart. Åh jag vill verkligen!!
Till helgen har vi nog inte så mycket planerat. Min älskade ska nog träffa en vän och fixa någon bil? Så på lördagen är jag helt ledig. Skönt de, men har ingen lust att bara sitta hemma. Så jag hoppas att jag hinner komma på något fram tills de. Vi har pratat om att kanske bjuda hem connys föräldrar på middag? så de kanske vi kan göra till helgen :)
efter skolan väntar ett kaos mig där hemma. Behöver diska och dammsuga idag. Men ska först med Anne till höganäs. Frågan är om jag hinner allt idag? Man kan ju alltid hoppas. Gästrummet är nästan klart. Ska försöka få in lite bilder på det med.

Gästrummet.

ja, det är snart klart. Måste säga att de blir riktigt snyggt :) Målningen är nästan klar. Bara taket kvar. Men de ska jag nog hinna idag. Sen är det bara de roliga kvar. att inreda. Men än sålänge har jag inte så mycket som ska in där. säng och två byrå låder. Men de får räcka. är ju bara ett gästrum :)
Skolan går lite seg idag. Har inte riktigt ork för de hela. I eftermiddag ska jag till tippen och som sagt fortsätta med gästrummet. Och vid fyra tiden kommer alvisen och katta. söta alva fyller tre år idag :D Riktigt stor tjej. Det går så himla fort. Helt sjukt.

Ne.. får väl försöka jobba på lite här :S

Helgen

Hela helgen har varit uppbokat. Både skönt och mindre skönt. Roligt att ha något att göra. Men samtidigt så vill man gärna vila upp sig lite med.
I fredags så kom josse och pelle.. Vi grillade och såg film :) var riktigt trevligt.  Igår så firade vi Marina som fyllde 30. Var jätte trevligt :D Och idag har vi firat den finaste alva som finns :) I morgon blir hon tre år. Gud som tiden går. Det är helt sjukt. Tre år. För tre år sedan var katta gravid. Och nu finns här denna underbara lilla flicka som man älskar så mycket så att det inte finns ord till det.

Efter att vi hade firat katta åkte vi hem till mamma och pappa och åt lite. Och här är vi än. Men snart ska vi åka hem..

Torsdag

Åh i morgon är det fredag och sen är det helg!!! SKÖNT.
skolan går fortfarande väldigt väldigt bra :)

Liz hon flyttade hem idag. Känns jätte tomt. Och det var nog hon som kändes mest när hon flyttade ut. Var väldigt känslosamt. Men vi kommer klart ses igen. Lovar att vi ska hälsa på i sommar.
Men vi har börjat målat gäst rummet nu. Kramp i tummen :( Freja och fanny har varit ute och lekt hela dagen. Freja är helt slut, hon ligger bara och sover den lilla sötnosen.

Nej nu blir de duschen

solen!!

Åh varför sitter jag inne!! Jag vill ut i de fina vädret! På lunchen idag slängde jag in en maskin tvätt och hänge sedan ut en i de fina vädret:) Så himla mysigt. Mamma och pappa har slängt in klor i vattnet i poolen och fyllt på med nytt vatten. Så snart kan man nog ta de första badet med. Och om en och en halv månad kommer äntligen mormor <3 Mysigt!!

Jaha.. får väl fortsätta här lite..


Underbar låt 

skolan.

Åh, idag är det en seg skoldag. vill helst bara att tiden ska gå. Egentlige gillar jag tisdagarna. Då jag har samhälle. Men läraren är hemma idag :( och just idag hade jag behövt hans hjälp. surt men sånt är livet.
Igår var vi på ikea. Jag ska börja göra vid ett gäst rum där uppe hade jag tänkt mig. Kan ju vara lite mysigt där uppe. Så vi ska handla lite färg och sånt nu någon dag. sen jäklar i de ska jag ge mig på det. Så klart kommer det komma före och efter bilder.


Dåliga uppdateringar..

Jaha då har de gått ett tag seda sist igen ja.. Sitter just nu i skolan. Studieverkstad. Lite små segt skriver om olika religioner. Måst ta tag i det nu så att de kommer in. Skolan går annars väldigt bra. Riktigt nöjd med det jg gör. Och snart ät jag klar. Och då hopps jag verkligen att jag kommer in till högskolan. Så jäkla underbart det hade varit!!

Helgen har varit sjukt rolig. Alex och carro bjöd med oss till deras stuga i ystad. Jätte trevligt var det och man fick lärar känna en massa nya mäniksor. stannade sedan över natten och körde hem på söndagen. Då vi körde inom Burlöv för att köpa present till Marina och Alva. Så det är klart nu med :) skönt
I eftermiddag blir de ikea med anne, katta och alvisen :)

RSS 2.0