Michael jackson king of pop död

Det känns så overkliget att han är död?  när min mor skickade smset till mig och jag såg de imorse blev jag helt jätte ledsen..
Det känns som de var i går vi var hemma i södervidinge. Och där skulle vissas en konsert med honom. Och jag hade fått tillåtelse att stanna uppe för de var så sent. Och där låg jag på soffan och lyssnade och tittade på honom.
Hans musik har alltid berört mig och kommer alltid att göra det.


söndag

hr haft en helt underbar helg fram till idag :(
I fredags var vi i malmö och såg Holerica spela. De var jätte duktiga!
Och igår var vi och handla lite. På kvällen blev de pokerspelande och lite dricka.. Och idag har jag legat i sängen.. varför... jo mitt jävla magkatarr... Blir fan galen.. de verkar som de blev för mycket sprit igår. och de gillar inte magen.. Så¨jag har verkligen inte mått bra idag. kollade lite på internett och hittade en medecin som hjälper.. men som gör jag att jag mår himla illa :(

Imorgon var de egentligen tänkt att josse och jag skulle träna... men vi får se hur jag mår i min mage...

golvet är klart

Och på måndag börjas de förhoppningsvis med väggarna......
och hör och häpna. på måndag ska jag skaffa mig ett gym kort!!
ge de var allt.....

badrumsbilder...

         
 Riva golv                              Golvet är ute                         Taket

         
Connys ritning                     Nytt tak                                   osb skiva
         
våtrumsskiva                        Flyttspackel                          fuktspärr
    
Både golv och vägg               Början på golvet

lite uppdatering

Nu är det länge sen jag har berättat vad som händer här. Det har varit himla mycket.
Förra veckan började jag att jobba igen.. Och de känndes ganska tungt.. men jag måste tänka att den 25 kommer bli mina sista dag hos den brukaren där jag är nu och det ser jag framemot.. 

I tosdags förra veckan hände ännu en tråkig sak. våran älskade felix drog sitt ben ur led. vi trodde först att han hade bruttit de. Men tur i oturen är det bara ur led... Men den operationen ska kosta 30.000. för vår söta katt inte är försäkrad. Men det kan hända att han kan leva med de så som det är nu. Och som han har de nu så r det som han alltid har haft sitt ben så.. Så det är skönt. för 30.000 är väldigt mycket pengar...

badrummet går framåt. jag hade lovat bilder i helgen men det var så mycket som hände. så de kommer denna helgen istället =) Just nu så e de klinkers som är på g i badrummet. Jag längtar verkligen jätte mycket tills jag kan lägga mig i badkaret och bara ta de lugnt :)

I måndags var vi på student. Fick god mat och efterrätt =) det var alex som tog studenten så nu har han vuxen med. Alva övernattade sedan här. Jag kördxe och lämnade henne på dagis sen. Och det gick jätte bra =)

Josefin har flyttat in lite halt här hemma hos oss. Och förutom att hon är städgalen så måste jag säga att de funkar utmärkt :)

ja de var väl de hela i stora drag.. i morgon blir de jobb igen. Och sen är jag ledig.. i tre dagar :P

Frejas boll

Min älskade hund är störd.. Boll är det viktigaste för henne.... Och de flesta som känner oss vet om det...



the sims 3

idag efter jobbet ska jag hämta the sims 3!!! var helt störd igår. ville veta om de funkar på min dator. hittade då en länk och där kunde man kolla. så i eftermiddag hoppas jag att jag äger the sims 3 :)

Måndag

Idag mår jag mycket bättre. Och tur e väl de. Jag var så trött igår när jag kom hem.. Helt färdig i hela kroppen. Kändes jätte konstigt. Var och hämtade ut lite medecin

På onsdag blir de till att jobba igen.. Får se hur de kommer att gå. Men jag och min chef pratade om de. Och Jag ska iallfall prova... har inget annat val egentligen..
Annars idag har jag mest slöat.. Josse kommer sen, Vi ska nog ta ett kvällsdopp idag =) kanske syster janina vill hänga på?
Vi får se..

Åh jävla hantverkare!!!
Där skulle komma en kille antingen idag eller igår som skulle flyttspakla vårt golv.. Tror ni han kommer.. ne så klart inte!!!! blir jävligt arg över sånt!

RSS 2.0