Onsdag

Veckan har gått snabbt. Imorgon är det sista dagen i skolan för denna veckan. På fredag har vi nämligen "hemstudier" Men skolan går fortfarande bra. Skönt är väl de :) I måndags fyllde mammsen år. Och nästa vecka
onsdag fyller pappa år. Så vi ska fira dem på lördag:) trevligt :)
Efter skolan åkte conny och jag hem till janina. spelade lite wii. Janina vann.. Men de var skoj =) Conny har varit hemma från jobb sedan i måndags. han har ont i halsen, stackars älskling.

Nu ska jag strax bada lite, och efter de plugga lite till. sen blir de väl sängen :)

Och de fortsätter :)

fick tillbaka mitt prov som jag skrev i fredags. fick högst möjliga poöng där med :) och läraren tyckte till och med att jag hade valt bra saker jag kunde gemföra med :D Så de gillar jag :) Och nu ska jag fortsätta pluga lite till

Fredag

Åh, jag tror folk om kring mig börjar bli trött på mig, men jag kan inte hjälpa de. Jag är så jävla lycklig. Allt känns så himla rätt. Fick tillbaka mitt prov som jag gjorde i tisdags. Man kunde bara få godkänd. De var de gögsta betyget. Men min lärare tyckte att jag hade förklarat så himla bra så jag fick ett plus också :) De gör en riktigt glad när man får höra sådant :D
Gjorde ett prov till. Och de var jag väldigt nervös inför. sa de till läraren, när jag var klar så tog hon en snabb titt och tittade igenom den, och sa att godkänd de fick jag defenetift. :) Åh. Jag har verkligen gjort helt rätt alla tankar jag hade att de kanske var fel är som bort blåsta.

Annars så har vi varit på bio idag. vi såg alice i underlandet. Den var jätte bra och jätte söt :)

Men nu blir de sängen. ska bli skönt att få sova ut i morgon bittig :)

En onsdag som denna

Vilket härligt väder vi har! Underbart. Såg de första snödroppar idag. Åh, snälla de kan väl vara våren som är på gång? Skolan idag gick bra. Trivs så himla mycket och tycker att det är skit skoj!

I söndags körde vi hem till connys föräldrar och fikade lite. Emelie och leo kom också. Leo är ju mitt lilla gudbarn. Så himla söt han är. En riktig liten solstråle.
Måndags hade jag bara skola och lika så igår. Då skrev jag även mitt första prov som gick galant :) Efter de träffade jag Anne. Vi körde ut en runda me hundarna. Tog en promenad vid lödde hamn. Jätte mysigt. Anne är en riktigt underbar vän :)
Efter de körde vi hem. Och då hade älskling gjort mat till oss :) Och resten av kvällen spelade vi wii.
Idag var de skola med. Hade bara studieverkstad. Så de var bara till att aktivera sig lite.

Imorgon ska jag lämna in en bok recention och på fredag blir de ett prov till.
På fredag ska conny, katta, janina och jag på bio. Vi ska se Alice i underlandet :)

Så nu hoppas jag att maten är klar.. magen min börjar kurra.



RSS 2.0