Veckan som varit...

Har varit väldigt mycket i helsingborg och hjälpt liz att flytta och packa. Varit väldigt mycket denna veckan. Men nu bor hon här. I fredags tog vi de sista och då flyttstädade vi också.
I lördags så storhandlade vi. Och fick besök =) och idag tog vi en runda till ikea. Efter de körde vi och handlade lite hos kattis := Nu ska vi snart äta och sen blir de att hjälpa liz att komma i ordning i sitt nya rum :)

Även sökt ett antal jobb idag :) duktig jag är.

Älsklingen Har varit sjuk hela helgen. Stackaren. Men han är på bättringsväg. Kanske han stannar hemma i morgon? men de gör inte mig något :)

Glad

Mötet på arbetsförmedligen var super. jag blev jätte glad. De kommer nog kunna hjälpa mig väldigt mycket. Som vanligt hade jag inte behövt oroa mig så himla mycket. Så det är skönt.
bion var jätte bra. De var väldigt roligt att träffa Josefin. Efter filmen gick vi och åt lite, de blev grekiskt ;)
Hämade i sängen vid tolv tror jag. och var ganska trött.

Idag ska vi fira katta som fyllde år i går :) Så jag ska snart lägga mig en runda i badet.

Lite mycket i huvudet

Har jätte mycket att tänka på just nu, och det är väldigt utmattande. Lite beslut som jag måste fatta. Men de kommer nog bli bra.

I morgon blir de träning, skulle egentligen tränat idag, men de blev inte så. Janina följde med för hon skulle sola, men vi hittade inget solarium som hade öppet?! utan man behövde kort för att komma in till alla... ja.. landskrona de :P
Så får köra lite hårdare i morgon ;)

Torsdag blir de begravning....

Och fredag är det dax för arbetsförmedligen.. ska bli väldigt spänande och höra vad de har att säga.

blogg semester...

Ett tag sen jag skrev nu. Men de har inte hänt så hemskt mycket på sista tiden.

Januari är en månad med många födelsedagar. För är det josefin som fyller år. Och i fredags fyllde min älskling år. Vi var ute på restaurange, det var himla mysigt. Det är nog något vi ska försöka göra lite oftare unna oss något :) Igår firade vi honom här hemma med familjen. Bara dem närmsta ville han ha. Och på kvällen spelade vi lite spel .

På fredag fyller katta år. Och henne ska vi fira på lördag. Men hon skulle nog ha något på fredagen för vänner, så de ska vi nog på.. Eller jag, hon ska ha tjej kväll. så conny får hitta på något annat ;)
På fredag ska jag även på någon grejs ang arbetsförmedligen. Får se vad de säger.


RSS 2.0