lördag.

Skönt att vara ledig. fast man e vaken så här tidigt. Men vi somnade alla vid 22 igår. Sen vaknade lilla alva vid halv åtta. Så vi har ändå fått sova en bra stund. Men nu ligger vi i sängen och kollar på tv. skönt de med. Men vi får väl snart gå upp.

Torsdag

Var på min första begravning idag. Den var verkligen fin. men väldigt väldigt sorgsen med.
Sen var de jobb idag. gick snabbt. och de var ganska trevligt med.
Annars har de inte hänt så himla mycket idag. Jag funderar på att snart lägga mig. är ganska trött. Och sen blir de ju ett 12 timmars pass imorgon. Och på kvällen kommer ju älskade söta plopp =) så de gillar vi.

ja nej.. nu e de nog slut bloggat för idag =)


segt

Bara tagit de lugnt en stund nu. Spelat lite. och bara legat i sängen. Charline hon sitter här brevid mig just nu.
Hade klockan varit mer hade jag nog sovit nu, är helt jävla slut.


Dagen i sig..

Jill kom in och väckte mig kvart över åtta. så de vara bara till att göra sig klar. Kvart över nio kom mamma. Och sen tog vi en runda till Ikea. handlade för ca 500 kr. blev en ny lämpa till vardagsrummet och 3 blommor. Efter  de blev de burlövcenter. Dä vi köpte bökerna pch sen var jag tvungen till att köpa schampo med.
Och nu ligger jag vara och slappar i sängen och ser på csi new york.
Maten ska jag börja med sen runt fyra tiden. Och sen ska jag besöka min mamma ska hämta något hos henne.

Pratade även med vikariebanken. De löste sig så jag kan gå på begravningen imorgon. Och sen ansökte jag samtidigt om kompledighet den 29 mars :) så då kommer nog min man bli glad. 

Nu kom conny. han e värsta i tidig idag. de gillar vi :) så söt han e.
Han ska jobba. han ska sätta upp min lampa :D

Bokrean

Bokrean har äntligen börjat, Jag bestälde 6 böker på bokus igår.  så de kommer väl i slutet på veckan.
Och sen köpte jag tre böker idag på bokia.
På bokia blev det
- En hjärtformad Ask av Joe Hill
- Där tvivlet gror  av Thomas H. Cook
- Svinlängorna av Susanna Alakoski

Så vi får se vad de har att ge. Men de verkar väldigt bra.

en dag med många händelser.

Ja jag kan ju inte påstå att jag har haft tråkigt idag. Jag lyckades fixa de mesta här hemma. Tvättade till och med bilen.  när jill kom hem så blev här lite liv med. Men trevligt. Efter middagen blev väl inte lika trevlig.. Men de e sånt som händer. Men kvällen var trevlig. Blev lite spelade spel hemma hos min mamma. Pappa han var och spelade pingMen is. efter de blev de till att köra hem. Då började The next uri geller. De var tyvärr inte lika bra som de brukar. men men.
Och nu blir de strax att sova. Ska upp rätt så tidigt imorgon. Då mamma kommer och hämtar mig och jill. För de ska bli en runda till IKEA. Få se om jag hittar något roligt :)
Men men. nu ska jag sova

Tisdag

Idag har jag en dag för mig själv. Jill hon fixar något med sin syster. Och charline e på dagis. Så nu på morgonen har jag bara slappat. Skönt. sett på lite csi new york. Men nu ska jag strax börja med lite små syslor här hemma...


Behöver damsuga idag. Och göra klart tvätten. sen e här en massa kartonger som ska slängas. Så de får jag köra och lämna.

Så himla skönt. Nu e de snart mars. Och de betyder snart vår. Och de i sig betyder snart sommar :)
ÅH jag längtar!!! ska bli så himla skönt. kunna sitta ute i solen.
Ne nu ska jag se klart detta avsnitt sen ska jag börja...



Min stackars älskling.

Nu ligger han i sängen, älskade conny. Han verkar inte må bra alls.. så synd om honom. Hoppas han snart mår bättre.
Just nu tittar jag på gamla avsnitt från My namn is earl =)

Måndag.

ja då e snart denna dagen över med. Vi körde till ekeby och hämtade kattas soffa idag. så nu har hon äntligen en soffa :)
Efter de tog jill och jag en runda till MAXI. Behövde handla lite. så de fixade vi. Och sen har vi bara förberet middagen som idag blev pizza! Gott blev de.

Min man han börjar nog bli lite sjuk. Han är lite små gnällig...  Synd om honom.


Idag fick jag även reda på att min första brukare hade gått bort. Och att de ska ha begravning för henne. Men jag jobbar då. så jag ska försöka att prata med dem på jobbet så jag iallafall kan komma ditt ett par timmar. Så de ska jag ringa imorgon och höra.  


skönt att vara hemma.

Nu ligger jag i min säng igen. Kollar lite hemsökta hus. Men ska strax stänga ner och sova.

Hade en jätte trevlig helg med mina familj!!

på tåget.

har janina brevid mig. hon har sovit en del. Jag har mest löst korsord. Vet inte riktigt var vi är. alvesta? kanske... eller ja.. jag tror de. 21.02 är vi el lund. så en och en halv timme till... segt. Men förhoppningsvis går de snabbt.
Orka åka tåg. Ska bli skjönt att komma hem.

söndag

Godmorgon!!

Nu har vi legat i sängen en dryg halvtimme och bara draigt oss. Blir snart till att gå och äta frukost!
Och så åker vi ju hem idag igen :( så himla synd. Men men. saknar ju faktiskt mina gysar! massor.

Är ledig fram till torsdag. vilket faktiskt är superskönt! Så de ser jag framemot!
Men nu ska jag klä på mig och sticka in till mina föräldrar

Julia spicksbandstein..

Ja.. de e tur att de kan stava. så stod de i allfall i tidinigen att jag heter. =) hehe. Men grymt ändå. att jag kom med, av ca 13000 pers!!!

Nu i dag har vi varit en runda inne i stockholm. Kollade på slottet.... vi blev lite osams.... så Conny, Janina, pappa och jag körde hem till hotellet. Vi tog en runda inom köpcentret som ligger brevid hotellet. Tog en fika och nu slappar vi lite på hotelrummet. Och strax blir de till att lägga sig en runda i badet. och de ska bli skönt!!

TYP TVÅ METER BAKOM STOD VI. OCH SEN LÄNGS MED STÄNGSLET!

Nog den bästa kvällen på väldigt väldigt väldigt länge...

Ligger nu i hotell sängen med en del tjutande i öronen. Men knappast att jag ångrar de. För fy fan så jävla grymt de var. Jag har nog ALDRIG varit med om något sådant.
När angus Och gänget kom ut, de går alltså inte att beskriva. de finns inte. glädje tårar kom. De var så jävla grymt!!!!!
lätt att köandet från kl 14 var värdt de. och frusna fötter. Det var bara så underbart. Och så klart stod vi längstfram :)

Imorgon kan ni kanske se mig i aftonbladet med. Kom fram en kvinna och intervjuade mig. Så håll lite koll på de =)
Men nu ska jag sova!

AC/DC


på tåget

x2000. var e  vägg vuttagen???? så himla dåligt.
mrn nu har jaf fått de mobila att funka :) himla skönt :) alva hon sitter här hos mig på mitt knä. conny är lite små gnällig. men men :) 2 timmar till sen e vi frame :)

Nu kallar sängen

ska upp tidigt imorgon. Kommer ringa runt 4 halv 5 tiden. Sen ska vi vara hos mina föräldrar vid 10 över 5 så ajag ska ta och blunda nu :)
natti

Serier

FIck en kommentar om jag följer någon serie och vilken som är bäst just nu.

Och jag är väl lite av en serie nörd. kollar massor på serier och hellre de än en film.
Och så samlar jag dem.  har hela sex and the city. Sen har jag dem olika CSI serierna. Förhäxad håller jag just på att samla. Sen har jag mord i sinnet. Och mcledos döttrar.
Sen är där ju massor på tv man följer. Som greys. Betty. Crimernal mind. desperate housewives. christine. jag följer nog de mesta.. hehe
men den som e bäst just nu är greys!!


Torsdag


Jobbet gick snabbt! skönt. Så nu sitter jag hemma. Har precis lämnat jill på jobbet. Och hämtat min pappa på jobbet. Nu ska vi strax hem till mina föräldrar och hämta hundarna. De ska vara här under helgen så passar jill dem. Så snällt av ´henne =)



Hundarna
nerifrån Tessi sen fanny freja och nelson







trött trött tröööööött

imorse var de riktigt jobbigt att gå upp...  men de e sista dagen att jobba denna vecka, så de kommer nog gå bra och snabbt hoppas jag
men nu hinner jag inte skriva mer

väskan

Har hämtat väskan. Och jag älskar den :D Så fiiin..


'
Väskan i våskpåsen

Väskan






Grey's Anatomy

Idag börjar ju en av den bästa serien som går på tv just nu

Blir inget ljusparty.

Jätte många som inte kunde/inte hade råd eller hade så mycket ljus kvar. Så tyvärr sp blir de inget. Mia kommer skicka en ny tid till mig. I mars. Men men. Sugen på Paj är jag. Kanske gör den ändå. hehe..
Nu ska jag strax iväg och hämta min väska :D ohhh längtar

Jill ska jobba idag så jag och min älskling kommer vara ensama idag.

Packa måste vi börja göra idag med. I och med jag jobbar. Och tvätta de jag vill ha med till stockholm.  

onsdag morgon

trött e jag idag. väldigt trött. om ca 10 min måste jag köra. och de e minus 6 grader ute. så himla kallllllllt!!!!!
men men.

Nu på kvällen...

Imorgon e de ljusparty. tyvärr kommer vi inte bli så många, Menmen. jag ska handla mina ljus sen skiter jag i vilket :) Idag har jag även lyckads skicka iväg 2 ansökningar. känner mig lite stolt över de :)
Imorgon blir de jobb igen. hoppas på att den dagen kommer gå lika snabbt som idag. Hade varit skönt. Och sen måste jag ju börja packa med... se om jag måste tvätta något med. Det kan ju hända.
Så nu ska jag faktiskt ta och sova...



Svar på kommentar: Marina. Jag har precis beställt en ny väska. så den kommer imorogn förhoppningsvis. Men sen så kan man ju inte ha för många. så titta ´kan jag ju alltid göra :) Hum vet inte om de hade varit något för janina. Tror inte hon hade trivts med de :S

Risgrynsgröt med flygande jacob.

Jill hon var duktig, hon laga mat. men hon glömde bort riset... Så de liknade risgrynsgröt. Men de var helt okej ändå :)

Jobbet gick snabbt idag. så de var skönt. De spelar verkligen stor roll vem man jobbar med. Så vi hade skoj idag. Nu har jag bara imorgon och torsdag jobb med. Och de kommer förhoppningsvis gå snabbt de med :)
Och sen på fredag blir de stockholm :D AC/DC=) Längtar massor. Och sen en helg uppe i syockholm. De kan verkligen bli skoj.

Nu ska vi strax köra hem till mina föräldrar och hälsa på lite där..

Janina

Så nu har jag bytat blogg. så vi får se hur de blir.
Min älskade lilla syster Janina, hon fixade min blogg. Visst blev den snygg? Gillar färgerna ,gillar bilden. Gillar allt.
Hon var verkligen duktig.
Om man vill läsa vad jag har skrivit innan kan man hitta de här.
Så men nu blir de faktiskt sängen för min del. Jobb imorgon.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0